I DO I DO KORTRIJK: DE ALLEREERSTE EDITIE!

Met een geweldige Antwerpse editie van I Do I Do achter de rug, inclusief prachtige standhouders, enthousiaste bezoekers én een supergezellig sfeertje, vliegen wij er weer in voor onze allereerste beurs in Kortrijk! Op zondag 5 november verwelkomen we koppels met én zonder concrete plannen in de prachtige Zwevegemse Transfo voor tonnen trouwinspiratie. Wat er zoal staat te gebeuren, vertellen we je met veel plezier hieronder!

Lees meer

I DO I DO VOOR HUWELIJKSPROFESSIONALS: HET NETWERKEVENT

Als moderne trouwbeurs matchen we met I Do I Do toekomstige trouwers met de juiste locaties, cateraars, wedding planners, fotografen en ontwerpers, etc. Daarnaast willen we ook de huwelijksprofessionals verenigen. Dat doen we met een laagdrempelig en plezant netwerkevent op donderdag 5 oktober in het Antwerpse Elzenveld.

Lees meer

Zo kies je trouwringen die eeuwig mooi blijven

“Ja” zeg je voor je hele leven, dus blijven jullie trouwringen maar beter eeuwig mooi! Hoe zorg je er nu voor dat je ringen kiest die jullie allebei prachtig vinden, die bij de verlovingsring past én die je vooral nooit beu gezien raakt? Wij zetten graag enkele tips op een rijtje!

Lees meer

I Do I Do Antwerpen: de beurs, de deelnemers, de workshops

Nu het traditionele, zomerse trouwseizoen op zijn eind komt, starten we met veel plezier ons favoriete beursseizoen! Ben je verliefd, verloofd, maar nog niet getrouwd? Met onze Antwerpse I Do I Do trouwbeurs op zondag 8 oktober helpen we je met veel plezier met het uitstippelen van je perfecte mooiste dag!

Lees meer

De mooiste huwelijksboeketten

Met je huwelijksboeket - en bij uitbreiding de complete weelderige decoratie van je huwelijk - kan je alle kanten uit! Een goede tip is alvast om seizoensgebonden te kiezen. Dat vergroot je opties qua kleuren, beïnvloedt de prijs én is beter voor het milieu. Zie je het bos door de bomen niet meer? Wij lichten enkele leuke mogelijkheden voor je uit!

Lees meer

Hoe vind je de huwelijksfotograaf van je dromen?

Het belang van mooie huwelijksfoto’s staat als een paal boven water. Ze zullen nog jaren en jaren in jullie living hangen; ze moeten dus absoluut prachtig zijn! Toch kan het moeilijk zijn om juiste fotograaf te vinden. Hoe dat het beste lukt? Klik op lees meer.

Lees meer

De meerwaarde van een wedding planner

In een vorige blogpost schreven we al over de verschillende stappen die je doorloopt in de planning van je huwelijksfeest. Die kan je volledig zelf ondernemen, al vormt een goede wedding planner ook absoluut een meerwaarde! Bovendien kies je zelf of je zo’n professional gedurende het hele planningsproces, bij de laatste stappen richting je trouwdag of enkel op je mooiste dag inhuurt. Waarom een wedding planner zo handig kan zijn, leggen we je graag uit!

Lees meer

Huwelijksplanning 101

Plan je je huwelijk helemaal zelf, dan belooft het een hele klus te worden. Toch hoeft dat helemaal niet stresserend te zijn! Onze eerste tip is daarom; start goed op voorhand met het bedenken wat je precies wil. Weet je echter niet 100% zeker waar je allemaal aan moet denken? Hieronder vind je een overzicht!

Lees meer

De mooiste trouwlocaties in eigen land

Behalve jullie prachtige trouwoutfits en dito ringen, vormt de locatie dé grootste eyecatcher van jullie huwelijk. Besteed er dus voldoende aandacht aan, al hoeft het je geen fortuin te kosten om er een geweldig feest van te maken!

Lees meer

Waarop moet je letten bij de aankoop van je trouwjurk?

Je trouwjurk wordt ongetwijfeld het allerbelangrijkste kledingstuk dat je ooit zal kopen. Je draagt ‘m misschien maar één keer in je leven, maar je zal wel tot het einde der tijden naar de huwelijksfoto’s - en dus naar je jurk - kijken! Het hoeft dus niet gezegd dat je goed moet nadenken over de aankoop van je trouwjurk. Daarom stelden wij een checklist op.

Lees meer

Uitgelicht: welke stijl wordt jouw huwelijk?

Net zoals met je kledingstijl en de inrichting van je huis, kan je met de decoratie van je huwelijk héél veel verschillende richtingen uit. Om je beslissing iets makkelijker te maken, helpen we je graag een handje met inspiratie rond 4 stijlen; boho, vintage, en Scandinavisch.

Lees meer