I DO I DO KORTRIJK: DE ALLEREERSTE EDITIE!

Met een geweldige Antwerpse editie van I Do I Do achter de rug, inclusief prachtige standhouders, enthousiaste bezoekers én een supergezellig sfeertje, vliegen wij er weer in voor onze allereerste beurs in Kortrijk! Op zondag 5 november verwelkomen we koppels met én zonder concrete plannen in de prachtige Zwevegemse Transfo voor tonnen trouwinspiratie. Wat er zoal staat te gebeuren, vertellen we je met veel plezier hieronder!

Je huwelijk in preview

Verwacht je tijdens I Do I Do aan heel wat Belgische ontwerpers van prachtige juwelen, jurken en kostuums, maar ook huwelijks(reis)planners en fotografen. Net zoals op een echt huwelijk, voorzien we ook fijne (live)muziek en kan je je tegoed doen aan de lekkerste mocktails, hartige proevertjes en heerlijke taart. Aan feestelijkheden zal het dus allerminst ontbreken én je gaat naar huis met een goedgevulde goodie bag!

#Iktrouwbelgisch én lokaal

Dat we bij I Do I Do een voorliefde hebben voor onze Belgische trouwprofessionals is intussen geweten - we riepen er zelfs speciaal de hashtag #iktrouwbelgisch voor in het leven! Nu we met onze moderne trouwbeurs voor de eerste keer voet aan wal zetten in de Kortrijkse transfo, vonden we het dan ook niet meer dan logisch om verschillende hyperlokale standhouders uit te nodigen!

Zo vind je er o.a. de tijdloze, minimalistische juwelen van Elisa Lee en de weelderige boeketten en groene arrangementen van LOTS. Ook de prachtige, persoonlijke trouwjurken van Proud Marie kan je op de Kortrijkse beurs bewonderen, net zoals de poëtische ceremonieteksten van Merveil.

Benieuwd naar onze andere standhouders? Ze zijn intussen met een 40-tal!

Praktische informatie

I Do I Do beurs  - Transfo Zwevegem

zondag 5 november: 10u - 17u

In voorverkoop kost een ticket voor de beurs € 10, aan de kassa € 12,5.

Tickets bestellen kan via www.idoido.be/ja-ik-trouw/tickets/

Kinderen en jongeren -18 jaar mogen gratis binnen.

Tijdens de beurs zullen er ook workshops plaatsvinden. Alle informatie op www.idoido.be/ja-ik-trouw/kortrijk/!